Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüşvet Vermekten Gözaltına Alınan 25 Sağlık Çalışanı Adliyeye Sevk Edildi

Şanlıurfa merkezli 7 ilde sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında doktorlar, SGK çalışanları ve hastane yöneticilerinin bulunduğu 25 kişi adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rüşvet Vermekten Gözaltına Alınan 25 Sağlık Çalışanı Adliyeye Sevk Edildi
Şanlıurfa merkezli 7 ilde sağlık çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve aralarında doktorlar, SGK çalışanları ve hastane yöneticilerinin bulunduğu 25 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Şanlıurfa merkezli Ankara, İzmir, Adana,İstanbul, Antalya, Ağrı ve Mersin illerinde daha önceden haklarında rüşvet vermek ve aracılık suçlarından yakalama kararı bulunan 60 sağlık çalışanına yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında doktorlar, SGK çalışanları ve hastane yöneticilerinin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınan zanlılardan 9’u emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 25 zanlı ise sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılar, sabah saat 09.00’da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Zanlıları adliye kapısında yakınları karşıladı. Çevik kuvvet polisleri, zanlıların indirildiği araç ile adliye arasında güvenlik koridoru oluşturarak yakınlarının yaklaşmasına izin vermedi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.