Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Roketli Saldırıda Ölen 5 Yaşındaki Nisa Dualarla Defnedildi

Suriye’den ateşlenen roketlerin isabet ettiği Kilis’te ölen 5 yaşındaki Nisa son yolculuğuna dualarla uğurlandı.Suriye’nin IŞİD kontrolündeki bölgeden dün akşam saatlerinde art arda ateşlenen 3 roketin düştüğü Kilis’te 5 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 21:32
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 21:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Suriye’den ateşlenen roketlerin isabet ettiği Kilis’te ölen 5 yaşındaki Nisa son yolculuğuna dualarla uğurlandı.
Suriye’nin IŞİD kontrolündeki bölgeden dün akşam saatlerinde art arda ateşlenen 3 roketin düştüğü Kilis’te 5 yaşındaki Nisa Döne Sezer, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, ağabeyi Mehmet Resul Sezer (6) ile Vakıf Yiğitel (46), Meliha Yiğitel (35), Zehra Sezer (27), Hüseyin Salih (25), Gülemdam Uçmak (57), Türkan Kurtboğan (72), Suriyeli Rim Seyho (13) isimli şahıslar da yaralanmıştı.
Küçük Nisa’nın cenazesi, tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak, Hacı Cümbüş cami avlusuna getirildi. Burada ikindi namazının ardından düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kilis Vali Yardımcısı Mehmet Sülün, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ile çok sayıda protokolün katıldığı cenaze töreninde anne Zehra Sezer ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Başkan Kara, anne Zehra ve baba İsmail Sezer’e başsağlığı diledi. Feryadı ile yürekleri dağlayan anne Zehra Sezer, roketli saldırıların durulmasını istedi. Duygulanan Başkan Kara, devletin bu saldırıları önleyebilmek için gereken her türlü çabayı verdiğini, bir an önce saldırıların durdurulacağına inandığını ifade etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.