Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’deki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Sağlık Personeline Hüzünlü Veda

Rize’de dün meydana gelen ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım için çalıştığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir tören düzenlendi.Törene İl Sağlık Müdürü...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’deki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Sağlık Personeline Hüzünlü Veda
Rize’de dün meydana gelen ambulans kazasında hayatını kaybeden sağlık memuru Mehmet Yıldırım için çalıştığı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir tören düzenlendi.
Törene İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Demiral ile sağlık çalışanları ve Yıldırım’ın mesai arkadaşları katıldı.
Hüznün hakim olduğu törende, 45 yaşında vefat eden iki çocuk babası Yıldırım’ın mesai arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Duygu dolu anların yaşandığı törende, Hastane İmam-Hatibi Adem Erkan tarafından Kur’an-ı Kerim okunup, vefat eden personel için dualar yapıldı.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Hasan Türüt, burada yaptığı konuşmada, "Yıldırım’ın ahlakı ve çalışkanlığı ile parmakla gösterilen arkadaşlarımızdan biri olduğunu söyleyerek, "Biz onu görev şehidi olarak kabul ediyoruz. Allah’da inşallah o şekilde kabul eder" dedi.
Sağlık personelinin kaderinin bu olduğunu belirten Türüt, "Can taşırken, can kurtarma çabası içerisindeyken maalesef kendisi şehit oldu. Acının tarifi gerçekten yok. Kaybımız ve acımız büyük. Kendi kardeşimiz gibi üzüldük. Herkese Allah sabırlar versin. Hepimizin başı sağolsun" diye konuştu.
Hastane bahçesinde yapılan törenin ardından Yıldırım’ın cenazesi Erzurum’un Uzundere İlçesi’ne gönderilirken, cenazesinin yarın öğle namazının ardından Uzundere İlçesi’ne bağlı Kirazlı Köyü’nde toprağa verileceği bildirildi.
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde çalışan Yıldırım (45), dün akşam saatlerinde ambulansı ile Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesine hasta nakli yaptığı sırada İyidere İlçesi’nde trafik kazası geçirmiş ve ağır yaralı olarak çalıştığı hastanede tedavi altına alınmıştı. Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Aynı kazada 7 aylık Demet Ayhan isimli bir bebek de hayatını kaybetmiş, bebeğin annesi ve babasının da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.