Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rize’de anne ve oğlu sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybetti

Rize’de meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesinde, anne ile oğlu sobadan sızan gazdan etkilenerek hayatlarını kaybetti.Olay geçtiğimiz gece Rize’nin Fener Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden boşanan...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2016 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2016 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rize’de anne ve oğlu sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatlarını kaybetti
Rize’de meydana gelen karbonmonoksit zehirlenmesinde, anne ile oğlu sobadan sızan gazdan etkilenerek hayatlarını kaybetti.
Olay geçtiğimiz gece Rize’nin Fener Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir süre önce eşinden boşanan Sevdagül Kutlay (42), oğlu Muhammet Akkaya (18) ve kızı Kübra Akkaya (21) ile birlikte kaldıkları evde gece uyurken Kübra Akkaya yarı baygın vaziyette uyanıp sobadan sızan gazı fark etti. Annesinin ve kardeşinin baygın olduğunu gören genç kız komşularından yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlun hayatlarını kaybetmiş olduğunu tespit etti. Kübra Akkaya tedavi altına alınırken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri sobada bulunan kömürlerin tam olarak yanmadığını tespit etti. Anne ile oğlunun cenazeleri kesin ölüm nedenlerinin tespiti için Trabzon Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.