Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rita Darı Winkler’in Annesi, DNA Örneği Vermek İçin İstanbul’a Geldi

Gölcük’te Öldürülüp üzerine beton dökülen 39 yaşındaki iki çocuk annesi Alman vatandaşı Rita Darı Winkler’in annesi DNA örneği vermek için Almanya’dan İstanbul’a geldi. Acılı anne, “Yavruma sarılamadım” diyerek gözyaşlarına...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gölcük’te Öldürülüp üzerine beton dökülen 39 yaşındaki iki çocuk annesi Alman vatandaşı Rita Darı Winkler’in annesi DNA örneği vermek için Almanya’dan İstanbul’a geldi. Acılı anne, “Yavruma sarılamadım” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
İstanbul’a geldikten sonra kaybolan ve her yerde aranan Alman Rita Darı Winkler’in cesedi Gölcük’te üzeri betonla kapatılmış bir varilin içinde bulunmuştu. Rita Darı Winkler’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada ise genç kadının dizlerinden aşağısının bir testere ile kesilerek bidona konduğu tespit edilmişti. Winkler’in ağabeyi DNA örneği vermek için Almanya’dan İstanbul’a gelmişti. Fakat, DNA örneğinin anne, baba ve çocuklardan alınması üzerine ağabey DNA örneği veremeden Adli Tıp Kurumu’ndan ayrılarak ülkesine geri dönmüştü.
Bunun üzerine Winkler’in annesi Seta Darı DNA örneği vermek için Almanya’dan İstanbul’a geldi. Anne Darı, Adli Tıp Kurumu’na gelerek DNA örneği verdi. Verdiği DNA örneğinin ardından Adli Tıp Kurumu’ndan ayrılan Seta Darı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
“YAVRUMA SARILAMADIM”
Gözyaşlarına hakim olamayan acılı anne, “Ne söyleyeyim. DNA örneği verdim. Bekleyin dediler. Bekleyeceğim. Yavrum gitti ne yapayım ben. Kime dert yanayım. Yavruma sarılıp da bir şey yapamadım. İnşallah bir an önce bulunur da bizde rahata gireriz” dedi
“TÜRK POLİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ”
Anneyle birlikte Adli Tıp Kurumu’na gelen teyze ise “Hepsi gözümde canlandı. Daha önce görmüştüm. Feci. Ablama da gösterirler diye korktum. 2-3 günde çıkacak. Bu haftasonu alıp gideceğiz. Bir an önce adalet yerini bulsun. Türk savcısına, polise çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.