Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rektörün Aracına Silahlı Saldırıda Bulunan Zanlı Tutuklandı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait resmi plakalı bir otomobile silahlı saldırı düzenlenmesine ilişkin gözaltına alınan bir kişi “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme” ve “Kişiyi yerine getirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 20:33
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 20:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait resmi plakalı bir otomobile silahlı saldırı düzenlenmesine ilişkin gözaltına alınan bir kişi “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme” ve “Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs etme” suçlarından tutuklandı.
Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait resmi plakalı araca yönelik düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin yürütülen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlarla mücadele bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında bir kişi gözaltına alınmıştı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki sorgu işlemi tamamlanan şüpheli Muharrem Ç. sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine sevk edilmişti. Burada savcılıkça sorgulanan şüpheli Muharrem Ç. tutuklanması istemiyle çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe “Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme” ve “Kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürmeye teşebbüs etme” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
SİLAHLI SALDIRIDA REKTÖRÜN ŞOFÖRÜ YARALANMIŞTI
Geçtiğimiz ay Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektörlüğü’ne ait resmi plakalı bir otomobile düzenlenen silahlı saldırı düzenlenmişti. Rektör Prof. Dr. Musa Duman araçta bulunmadığı saldırı sırasında rektör Duman’ın şoförü bacağına isabet eden kurşunla hafif şekilde yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.