Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ramazan Fırat’ın Ölümüne 3 Tutuklama

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen Ramazan Fırat’ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 3 ev arkadaşı tutuklandı. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Ramazan Fırat’ın...

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2015 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2015 13:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde boğazı kesilerek öldürülen Ramazan Fırat’ın ölümüne ilişkin soruşturmada gözaltına alınan 3 ev arkadaşı tutuklandı. Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Ramazan Fırat’ın ölümünde adli tıp raporunun önem arz ettiği kaydedildi.
Lüleburgaz ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde Ramazan Fırat’ın 1 Mart Pazar günü ölü olarak bulunması olayıyla ilgili Lüleburgaz Cumhuriyet Başsavcılığının dosyası üzerinden yürütülen soruşturma kapsamında gözaltında tutulan H.Ç, M.K. ve C.T. isimli ev arkadaşları, tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri Lüleburgaz Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Olayla ilgili olarak fail veya faillerin kesin olarak belirlenebilmesi, kesin ölüm sebebinin net olarak ortaya konulabilmesi amacıyla olay mahallinde, ceset üzerinde ve şahıslardan alınan iz ve emarelerin İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına gönderildiği kaydedildi.
Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "Olayda kullanılan bıçak adli emanete alınmak üzere zapt edilerek buna ilişkin rapor sonucu beklenmektedir. Soruşturma halen devam etmekte olup, İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığından gelecek olan rapor önem arz etmektedir. Kamuoyumuzun yanlış bilgilendirilmemesi adına, iş bu basın açıklamasının yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi adına, gerekli görüldüğü durumlarda özellikle olayın farklı mecralara çekilmesini önlemek amacıyla benzer şekilde basın açıklamaları yapılacaktır. Şu aşamaya kadar olayın herhangi bir siyasi boyutu tespit edilmemiştir" denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.