Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Radyocu Cem Arslan’ı bıçaklayan takıntılı hayran çıktı

Radyocu Cem Arslan’ı bıçaklayan saldırganın, takıntılı bir hayran olduğu ortaya çıktı. Zanlı Müge Arcan’ın, 6 yıl önce de Cem Arslan’ın sevgilisi olduğu sandığı bir kadına saldırmak isterken yoldan geçen bir kadını bıçakladığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2016 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2016 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Radyocu Cem Arslan’ı bıçaklayan saldırganın, takıntılı bir hayran olduğu ortaya çıktı. Zanlı Müge Arcan’ın, 6 yıl önce de Cem Arslan’ın sevgilisi olduğu sandığı bir kadına saldırmak isterken yoldan geçen bir kadını bıçakladığı belirtildi.
Ünlü radyocu Cem Arslan (46) dün Taksim’de radyo programı çıkışı bıçaklı saldırıya uğradı. Müge Arcan (40) isimli kadın, Arslan’ın arkasından gelerek bıçağı sırtına sapladı. Hastaneye kaldırılan Cem Arslan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Cem Arslan’a saldıran zanlı Müge Arcan, polis tarafından kısa sürede yakalandı. Arcan’ın Cem Arslan’ın takıntılı bir hayranı olduğu ortaya çıktı. Cem Arslan’a yakın olduğunu düşündüğü kadınlara saldıran Arcan’ın 6 yıl önce de bir kadını bıçakladığı belirlendi. Arcan’ın polisteki sorgusu sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.