Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PTT ve TRT çalışanları darbe girişimini lanetledi

Antalya’da PTT ve TRT çalışanları darbe girişimini lanetledi.Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde bir grup asker tarafından 15 Temmuz Cuma akşamı yapılan darbe girişimine tepkiler devam ediyor. Konyaaltı ilçesi Arapsuyu PTT’de bir araya...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da PTT ve TRT çalışanları darbe girişimini lanetledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içinde bir grup asker tarafından 15 Temmuz Cuma akşamı yapılan darbe girişimine tepkiler devam ediyor. Konyaaltı ilçesi Arapsuyu PTT’de bir araya gelen Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi üyeleri ile bir grup PTT ve TRT çalışanı yaklaşık 250 kişi açıklama yaparak girişimi kınadı.
İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Birlik Haber-Sen Antalya Şubesi Başkanı Mustafa Erol, darbe girişiminin ardından üzerlerindeki tüm renkleri bir tarafa bırakıp sadece kırmızı beyaz olarak bir araya gelip kenetlendiklerini söyledi. Özellikle darbe girişimine PTT ve TRT ailesinin çalışanlarının yiğitçe tavır koyduğunu da belirten Erol, "İstisnasız her darbe cinayettir. Her darbe vatana, millete karşı ihanettir. Bugüne kadar yaşanan darbelerin hiçbiri bu darbe girişimi kadar alçakça, şerefsizce olmamıştır. Hiçbir darbe milletine silah çekmemiştir. Milletin evi olan TBMM’ye bomba yağdırmamıştır. Bunları Polatlı’ya kadar gelen düşman bile yapmamıştır. Bu darbeye yeltenen FETÖ ele başını ve bunlara yardakçılık yapanları lanetliyoruz" dedi.
Erol, PTT ve TRT içinde de paralel yapı üyelerinin olduğunu ve bunların en kısa zamanda temizleneceğini ümit ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.