Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Psikolojik tedavi gören kadın intihar etti

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, iddiaya göre psikolojik soruları olduğu için ilaç tedavisi gören Fatma Konuş, 7. kattan atlayarak yaşamına son verdi.Olay, bugün saat 09.30 sıralarında Basın Sitesi 47714 sokak numara 15’teki apartmanda meydana...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, iddiaya göre psikolojik soruları olduğu için ilaç tedavisi gören Fatma Konuş, 7. kattan atlayarak yaşamına son verdi.
Olay, bugün saat 09.30 sıralarında Basın Sitesi 47714 sokak numara 15’teki apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir psikolojik sorunları olan ve ilaç tedavisi gören 57 yaşındaki Fatma Konuş bunalımdaydı. Oturduğu 7. katın balkonuna çıkan Konuş, kendini boşluğa bıraktı. 7. kattan düşen kadını gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Fatma Konuş’un hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından Konuş’un cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis, intihar ile ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.