Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Psikolojik destek gören genç ortadan kayboldu

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde evden tıraş olmak için çıkan ve psikolojik destek gördüğü öğrenilen gençten 2 gündür haber alınamıyor.Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Eskihisar Caddesi’nde ikamet eden 16 yaşındaki...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Darıca ilçesinde evden tıraş olmak için çıkan ve psikolojik destek gördüğü öğrenilen gençten 2 gündür haber alınamıyor.
Kocaeli’nin Darıca ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi Eskihisar Caddesi’nde ikamet eden 16 yaşındaki Mustafa Kaya, 18 Ağustos Perşembe akşamı ailesinin verdiği para ile tıraş olmak için ayrıldığı eve bir daha geri dönmedi. Depresyona girdiği için psikolojik destek gördüğü öğrenilen Mustafa Kaya’nın ablası Beyza Kaya, “Kardeşim ergenlik döneminde olduğu için depresyona girdi. Bu yüzden onu psikoloğa götürdük. Kardeşim asosyal bir çocuk olduğu için dışarı çıkmayı sevmiyor. Tedavisi için gittiğimiz doktoru her gün bir saat dışarı çıkmasını söyledi. Biz de fırsat buldukça onu dışarı çıkartıyorduk. 18 Ağustos Perşembe akşamı para verdik hem tıraş olsun hem de yemek yiyip biraz dolaşsın diye. Önce çıkmak istemedi, sonra çıkarken gördük” dedi.
"En son Darıca’da bulunan bir AVM’nin karşısında görüldü"
Kardeşinin en son Darıca’da bir alışveriş merkezinin karşısında görüldüğünü belirten abla Kaya, “Evden çıkarken üstünde koyu renkli elbiseler ve sırtında sırt çantası vardı. Normalde çantasını almazdı ama o an şüphelenmedik, sırt çantası boştu. Akşam 4 buçuk, 5 gibi çıktı evden. Bir arkadaşı onu 6-6 buçuk gibi Darıca’da bulunan bir alışveriş merkezinin karşısında gördüğünü söyledi” şeklinde konuştu.
Beyza Kaya, kardeşini görenlerin 0507 141 48 96 ve 0543 7080 54 44 numaralı telefonları aramalarını istedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.