Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pompalı Tüfekli Soyguncu: “Cumhurbaşkanı’na Derdimi Anlatmak İçin Yaptım”

Fatih Kumkapı’da dün elinde pompalı tüfekle bir bankanın en üst katına çıkarak elindeki paraları havaya saçan ve zaman zaman havaya ateş açan zanlı S. B., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Semih B. (22), basın mensuplarının...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih Kumkapı’da dün elinde pompalı tüfekle bir bankanın en üst katına çıkarak elindeki paraları havaya saçan ve zaman zaman havaya ateş açan zanlı S. B., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Semih B. (22), basın mensuplarının “Neden yaptınız?” sorusuna, “Cumhurbaşkanı’na derdimi anlatmak için yaptım. Para için soygun yapmadım” şeklinde cevap verdi.
Olay, dün saat 17.00 sıralarında Fatih Kumkapı’da bir bankada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yüklü miktarda borcu olan ve daha önce dolandırılan S. B., dolandırıldıkları olayın adli sürecini hızlandırmak ve bu konuya dikkat çekmek için bir bankaya pompalı tüfekle girerek eylem gerçekleştirdi. S. B., bankadan içeri girdikten sonra bankanın güvenliğinin silahını da alarak etkisiz hale getirdi ve en üst kata kadar çıktı. Burada 40 bin TL paraya el koyan S. B., bu paraların 2 bin TL’sini binadan aşağı saçtı. S. B., zaman zaman da pompalı tüfeğiyle havaya ateş açtı. Uzun süre ikna edilmeye çalışılan S.B., polisin uzun çalışmaları sonucu gözaltına alındı.
S. B., ifadesi alınmak üzere getirildiği Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde “Bankaya girdim. Güvenliğin tabancasını alıp etkisiz hale getirdim. Yukarıya çıktım ve veznedeki bütün paraları aldım. Daha önce yaşadığımız dolandırıcılıkla ilgili sesimi duyurmak ve adli süreci hızlandırmak için bu soygunu yaptım. Para için yapmadım” şeklinde ifade verdi.
Emniyetteki ifadesi tamamlanan S. B. adliyeye sevk edilirken,basın mensuplarının "Neden yaptınız?" sorusuna , " Cumhurbaşkanına derdimi anlatmak için yaptı. Para için soygun yapmadım" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.