Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pompalı tüfekle mağazayı basan zanlı adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir gün önce çalışanı ile tartıştığı mağazayı pompalı tüfekle basan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Olay, dün sabah Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi Uğur...

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2017 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2017 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Pompalı tüfekle mağazayı basan zanlı adliyeye sevk edildi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir gün önce çalışanı ile tartıştığı mağazayı pompalı tüfekle basan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, dün sabah Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Müftü Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’ndeki bir giyim mağazasında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde alışveriş için geldiği mağazada bir çalışanın kendisini takip etmesine kızan Muzaffer K., yaşanan tartışma sonrası ‘sizinle görüşeceğiz’ deyip mağazadan ayrıldı. Dün sabah saatlerinde pompalı tüfekle mağazaya girip etrafa rastgele ateş açmaya başlayan Muzaffer K., korku ve paniğe yol açtı. Mağaza çalışanları tezgahların altına saklanarak kendilerini korumaya çalışırken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisin uyarıları üzerine elindeki pompalı tüfeği bırakıp teslim olan Muzaffer K., ellerini kaldırıp teslim oldu. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlı, yapılan işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye getirildi. Zanlının savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

Pompalı tüfekle mağaza baskını güvenlik kamerasında

Bir çalışan ile yaşadığı tartışma sonrası dün sabah saatlerinde Muzaffer K.’nin mağazaya baskın yapma anı iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Muzaffer K.’nin mağazaya girdikten sonra etrafa rastgele ateş açtığı, mağaza çalışanlarının kendilerini korumak için etrafa kaçışıp tezgahların altına saklandıkları görülüyor. Muzaffer K.’nin bir süre mağaza içerisinde dolaştıktan sonra silahını bırakıp polise teslim olma anları da iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.