Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polonya’da feci kaza: 2 ölü, 27 yaralı

Polonya’da yaşlıları geziye götüren otobüs kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı.Polonya’nın Bodzanow kentinden Gdansk’e gitmekte olan gezi otobüsü Konstantynowo şehri yakınlarında kaza...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polonya’da feci kaza: 2 ölü, 27 yaralı

Polonya’da yaşlıları geziye götüren otobüs kaza yaptı. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 27 kişi yaralandı.

Polonya’nın Bodzanow kentinden Gdansk’e gitmekte olan gezi otobüsü Konstantynowo şehri yakınlarında kaza yaptı. Bilinmeyen bir sebeple karşı şeride geçen otobüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 65 yaşlarında 2 kadın yolcu hayatını kaybederken, 27 kişi de yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevkedilirken, ağır yaralılar ambulans helikopterle hastaneye kaldırıldı. Diğer yaralıların da ambulanslarla Kujawsko-Pomorskie bölgesindeki hastanelere kaldırıldığı kaza sonrası polisin olay yerinde çalışmaları sürüyor. Otobüs Bodzanow kentindeki Yaşlılar Kulübü üyesi 50 kişiyi Gdansk gezisine götürüyordu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.