Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten okul kaçaklarına uygulama

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul saatlerinde öğrencilerin okuldan kaçtıklarında buluştukları kafe tarzı yerlerde uygulama yaptı. Polis amcaları okuldan kaçan öğrencilere nasihatte bulundular.Edinilen bilgilere göre, Edremit...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisten okul kaçaklarına uygulama

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul saatlerinde öğrencilerin okuldan kaçtıklarında buluştukları kafe tarzı yerlerde uygulama yaptı. Polis amcaları okuldan kaçan öğrencilere nasihatte bulundular.

Edinilen bilgilere göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Çocuk Büro Ekipleri ilçede kuş uçurtmuyor. Ekipler, ortaklaşa yaptıkları ve narkotik köpeklerin de katıldığı uygulamalarda, okul saatinde okuldan kaçan ve park, bahçe ve çeşitli mekanlarda bir araya gelen öğrencilere okuldan kaçmamaları konusunda nasihatte bulundular. Yapılan uygulamalarda öğrencilerin bulunma ihtimali olan alanlarda kimlik sorgulamasının yanında narkotik köpekler ile de bu alanlarda arama çalışması yapıldı. Ekipler ayırca okulların çevresinde öğrenci olmayan ve bu bölgelerde bekleyen gençleri de uyararak bölgeden uzaklaştırdı. Yetkililer bu tip çalışmaların sık sık gerçekleştirileceğini ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.