Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten Kaçarken Otomobilleri Çamura Saplanınca Yakalandılar

Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayan 2 kişi yaşanan kovalamacada otomobillerinin çamura saplanması sonucu yakalandı. Polis, bombalı araç ve terör şüphesiyle alarma geçerken, iki gencin, aracın muayenesi yapılmadığı için poliste kaçtıkları...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisten Kaçarken Otomobilleri Çamura Saplanınca Yakalandılar
Aksaray’da polisin dur ihtarına uymayan 2 kişi yaşanan kovalamacada otomobillerinin çamura saplanması sonucu yakalandı. Polis, bombalı araç ve terör şüphesiyle alarma geçerken, iki gencin, aracın muayenesi yapılmadığı için poliste kaçtıkları belirlendi.
Olay, Taşpazar Mahallesi Tiyatro Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tiyatro Kavşağı’nda uygulama yapan polis ekipleri, şüphe üzerine 68 EF 098 plakalı otomobil sürücüsüne dur ihtarında bulundu. Otomobil sürücüsü hızla kaçmaya başlarken, polis ekipleri de peşine düştü.
BOMBALI ARAÇ OLMA İHTİMALİYLE EKİPLER ALARMA GEÇTİ
Ekiplerin durumu merkeze bildirmesi üzerine polis ekipleri ve kaçan sürücü arasında kovalamaca başladı. Yaklaşık yarım saat boyunca polislerden kaçan şüpheli, Tacin Mahallesi’nde kanal boyu kenarında otomobilinin çamura saplanması sonucu yakalandı. Araçtan inerek hala kaçmaya çalışan şüpheli genç Çağdaş Irk (27) ve yanında bulunan Hüseyin Karakülah (26), polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Şahıslar, polis ekiplerince gözaltına alınırken, yapılan sorgu ve incelemelerinde aracın muayenesi ve sigortasının olmadığı ve şahısların bu nedenle kaçtığı ortaya çıktı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, araç çekici marifeti ile bağlanarak otoparka çekildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.