Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten Kaçarken Kaza Yaptılar

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, kovalamaca sırasında kaza yaptı. Kovalamaca ve kaza anı kameralara da yansıdı.Edinilen bilgilere göre, Yılmaz Akpınar Caddesi üzerinde şüpheli tavırları ile dikkat...

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2016 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2016 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Edremit ilçesinde polisin “dur” ihtarına uymayan otomobil, kovalamaca sırasında kaza yaptı. Kovalamaca ve kaza anı kameralara da yansıdı.
Edinilen bilgilere göre, Yılmaz Akpınar Caddesi üzerinde şüpheli tavırları ile dikkat çeken 48 LD 083 plakalı otomobil, polis tarafından durdurulmak istendi. İçinde 3 kişinin bulunduğu otomobil daha sonra “dur” ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 10 dakika boyunca polis tarafından yakından takip edilen otomobil, İzmir Çanakkale çevre yoluna çıktı. Bu sırada bir polis aracı trafiğin güvenli olduğu bir anda aracın önüne geçerek durdurmak istedi. Ancak kovalamaca sırasında bir çok kez araç ve yaya trafiğini tehlikeye atan otomobil, ani bir manevra ile yan yola geçmeye çalışırken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çarptı. Çalışmaz hale gelen ve askıda kalan otomobilden 3 kişi yaya olarak kaçtı. Kaza anında öğrencilerin de sık kullandığı yaya kaldırımda kimsenin olmaması bir faciayı önledi. Terk edilmiş araç, polisler tarafından arandı. Otomobilde bulunan A.A. (22), A.A. (22), ve E.İ.’nin (22) otomobilin fenni muayenesi olmadığı için yakalaması olduğu ve bu yüzden polisten kaçtıkları iddia edildi. Şahıslar daha sonra olay yerine gelerek polise teslim oldular. Kaza yapan otomobil ise çekici ile çekilerek inceleme yapılması için otoparka sevk edildi. Teslim olan 3 kişi polis tarafından gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.