Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisten Kaçarken Kaza Yaptı: 2 Yaralı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polisin ’dur’ ihtarına uymayan sürücünün kullandığı otomobil, önce bir araca ardından elektrik direğine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ-Çorlu yolunda tehlikeli araç kullanarak...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 18:34
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde polisin ’dur’ ihtarına uymayan sürücünün kullandığı otomobil, önce bir araca ardından elektrik direğine çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ-Çorlu yolunda tehlikeli araç kullanarak trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye düşüren Seven B. idaresindeki 34 FB 0150 plakalı otomobil, Park ışıklar mevkiinde bekleyen polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kaçan otomobil Bulvar yolu ışıklara geldiği sırada ışıklarda geçmekte olan başka bir araca çarptıktan sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Seven B. yaralanırken yanındaki kız arkadaşı ise otomobilde sıkıştı. Otomobilde sıkışan Seven B.’nin kız arkadaşı olay yerine gelen itfaiye ekiplerince sıkıştığı yerden çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.