Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polislerin ’imamlığını’ yapan 4 kişi tutuklandı

Mardin merkezli 7 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde daha önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ndan (FETÖ/PDY) ihraç edilen ve gözaltına alınan 11 öğretim üyesinden 4’ü...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mardin merkezli 7 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, Mardin Artuklu Üniversitesi’nde daha önce Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’ndan (FETÖ/PDY) ihraç edilen ve gözaltına alınan 11 öğretim üyesinden 4’ü tutuklandı.
Mardin Artuklu Üniversitesi’nde görev yapan ve daha önce FETÖ/PDY ile bağlantısı olduğu tespit edilen ve üniversiteden ihraç edilen 19 öğretim görevlisinden 11’i yapılan eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınmıştı. Gözaltı süreleri dolan 11 şahıs Mardin Adliyesi’nde hakim karşısına çıktı.
Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Mardin merkezli Elazığ, İzmir, Kayseri, Gaziantep, Diyarbakır ve Mersin illerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan, aralarında emniyet müdürlüğündeki polislerin ’imamlığını’ yapan öğretim görevlilerinin de olduğu 4 kişi tutuklanırken, 7 kişi de adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.