Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Polisiz" diyerek gasp yaptılar, kameralara yakalandılar

Bağcılar’da kendilerine polis süsü vererek bir şahsın 740 TL’sini gasp eden iki zanlı önce kameralara, sonra da polise yakalandı. Zanlıların çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi.Edinilen bilgilere göre olay, 13 Temmuz günü...

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2016 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2016 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağcılar’da kendilerine polis süsü vererek bir şahsın 740 TL’sini gasp eden iki zanlı önce kameralara, sonra da polise yakalandı. Zanlıların çeşitli suçlardan kaydının bulunduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre olay, 13 Temmuz günü Bağcılar 100. Yıl Mahallesi’nde yaşandı. Kendisine polis süsü veren iki kişi, S.D. isimli vatandaşı park halindeki aracından indirerek yere yatırdı. Şahsın 740 TL’sini gasp eden sahte polisler, kayıplara karıştı. Zanlıların gasp anı güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
Görüntülerde şahsı boş bir alanda yere yatıran zanlılar, cebindeki paraları alıyor. Bir başka görüntüde ise kullandıkları aracın plakasını yakalanmamak için kapatan zanlılar, bir benzin istasyonuna geliyor. Benzin aldıktan sonra parasını vermeden gaza basan zanlılar benzin istasyonundan kaçıyor.
Olayı soruşturan Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri zanlılardan M.S. (26) isimli şahsı dün gözaltına aldı. M.S.’nin 3 adet kasten yaralama, 1 adet uyuşturucu madde ticareti, kapkaç suçlarından kaydının olduğu belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.