Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisin vurduğu kardeşler adliyede

Samsun’da polisin bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdiği iki kardeş, “polise mukavemet, kamu görevlisini öldürmeye teşebbüs ve darp sonucu yaralamak” suçlarından Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.Olay, Ramazan Bayramı’nın 1. günü...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisin vurduğu kardeşler adliyede
Samsun’da polisin bacaklarından vurarak etkisiz hale getirdiği iki kardeş, “polise mukavemet, kamu görevlisini öldürmeye teşebbüs ve darp sonucu yaralamak” suçlarından Samsun Adliyesi’ne çıkarıldı.
Olay, Ramazan Bayramı’nın 1. günü Atakum ilçesi Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şahsın kız arkadaşını darp ettiği ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Olay mahalline gelen iki kişilik polis ekibi darp şüphelisi şahsı gözaltına almak istedi. Daha sonra iki kardeş G.S. ve B.S. polise mukavemette bulundu. Kardeşlerden birinin, yere düşen polisin silahını aldığı ve polise doğrulttuğu iddia edildi. İki kardeş, diğer polis tarafından bacaklarından vurularak etkisiz hale getirildi.
Yaralı kardeşler kaldırıldığı hastanede tedavileri tamamlandıktan sonra bugün ayakları ve kolları sargılı bir şekilde “Polise mukavemet, kamu görevlisini öldürmeye teşebbüs ve kamu görevlisini darp sonucu yaralamak” suçlarından Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.