Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisin takibe aldığı uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Bursa’nın İznik ilçesinde polisin takibe aldığı uyuşturucu taciri iki kişi gece yarısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıklarını tespit ettiği S.A (27 ve S.D (23)’ü...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 01:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisin takibe aldığı uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Bursa’nın İznik ilçesinde polisin takibe aldığı uyuşturucu taciri iki kişi gece yarısı tutuklanarak cezaevine gönderildi. İznik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptıklarını tespit ettiği S.A (27 ve S.D (23)’ü yaklaşık 3 ay boyunca teknik takibe aldı. Polis, önceki gün zanlılardan uyuşturucu satın alan iki kişiyi üzerlerindeki uyuşturucu madde ile birlikte yakaladı.

Yakalanan şüpheliler, emniyetteki ifadelerin de uyuşturucuyu S.A ve S.D’den satın aldıklarını itiraf etti. Polis, aynı günün gecesi uyuşturucu tacirlerini, yakalamak üzere Yeşilcami ve Selçuk mahallesindeki iki ayrı ikametgaha eş zamanlı baskın yaptı. Operasyonda S.A ve S.D evlerinde kıskıvrak ele geçirildi. Emniyette bir gün gözaltında tutulan uyuşturucu tacirleri, bu gece çıkarıldıkları mahkemece uyuşturucu temini ve ticareti yapmak suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.