Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisin sır ölümünde cinayet şüphesi

Osmaniye'de Görev Yapan 15 Yıllık Polis Memuru Murat Şişkin’in Kaybolduktan İki Gün Sonra Tabancayla Başından Vurulmuş Şekilde Ölü Olarak Bulunmasının Ardından Yakınları “cinayet” Şüphesi Üzerinde Duruyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 13:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisin sır ölümünde cinayet şüphesi
Osmaniye’de görev yapan 15 yıllık polis memuru Murat Şişkin’in kaybolduktan iki gün sonra tabancayla başından vurulmuş şekilde ölü olarak bulunmasının ardından yakınları “cinayet” şüphesi üzerinde duruyor.
Edinilen bilgiye göre, Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Murat Şişkin’in (42) eşi doğum yaptığından dolayı izne ayrıldı. Özlem ve Öykü isminde iki çocuğu bulunan polis memurunun yeni doğan çocuğu henüz 6 günlüktü. Murat Şişkin’in akşam saatlerinde evden ayrılması ve bir daha da geri dönmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi. Polis ekipleri yaptığı araştırmada kayıp polis memurunun otomobilini Kumarlı Köyü yakınlarında kayınbabasına ait zeytinlik içinde buldu. Otomobil çevresinde yapılan aramada Murat Şişkin’in cesedi, başından vurulmuş şekilde bulundu. Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından polis memuru Murat Şişkin’in cesedi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İlk görünüşte intihar olarak değerlendirilen olay için ölen polis memurunun yakınları olayın cinayet olma ihtimali üzerinde duruyor.
Murat Şişkin’in amcası Kazım Şişkin, yeğeninin hayat dolu bir insan olduğunu belirterek, "Yeğenim intihar edecek bir yapıya sahip değildi. Yeni bebeği dünyaya gelmişti. Etrafına mutluluk saçan birisiydi. Şüphe içindeyiz" dedi.
Öte yandan Murat Şişkin’in isminin açıklanmasını istemeyen başka bir yakını, “ İntihar etmesi için hiçbir sebebi yok, yeni çocuğu doğdu. Çok mutluydu. Aklımıza her şey geliyor cinayet olabilir hatta FETÖ teröristleri dahi öldürmüş olabilirler. Bu olay araştırılsın” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.