Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisin Kovaladığı Araç Ateş Edilerek Durduruldu

Adıyaman’da dur ihtarına uymayan bir araç, tekerine ateş edilmesi sonucu durduruldu. Polislerden kaçmak için esrar dolu çuvalı da araçtan atan şahıslar, yakalanarak gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin Kahta yolu üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da dur ihtarına uymayan bir araç, tekerine ateş edilmesi sonucu durduruldu. Polislerden kaçmak için esrar dolu çuvalı da araçtan atan şahıslar, yakalanarak gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerinin Kahta yolu üzerinde yaptıkları yol uygulamasında Elazığ plakalı bir araç dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Sincik ilçesi istikametine doğru seyreden araç ile polis ekipleri arasında kovalamaca başladı. Tüm uyarılara rağmen araç kaçmaya devam ederken, Hasanlı köyü yakınlarında ise araçta bulunanlar polislerden kurtulmak amacıyla yanlarında bulunan esrar dolu çuvalı otomobilden dışarı attı. Aracı takibi sürdüren polis ekipleri, otomobilin tekerine ateş ederek, durdurmayı başardı.
Polis ekipleri otomobilde bulunan İ.Ö. ve A.K. ile M.Y. isimli kadını gözaltına aldı. Şahısların attıkları çuvaldan ise 27 buçuk kilo kubar esrar maddesi çıktı. Şahıslar ifadeleri alınmak üzere Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Zanlıların emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.