Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisin dikkati eşkalden cesedin kimliğini belirledi

Adana’da sulama kanalında ölü bulunan şahsın kimliğini polis, fotoğrafı bile olmadan yapılan kayıp başvurusundaki eşkal bilgisinden belirledi.Edinilen bilgiye göre, olay 14 Ağustos 2016 tarihinde, Seyhan ilçesine bağlı Camuzlu Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 09:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 09:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da sulama kanalında ölü bulunan şahsın kimliğini polis, fotoğrafı bile olmadan yapılan kayıp başvurusundaki eşkal bilgisinden belirledi.
Edinilen bilgiye göre, olay 14 Ağustos 2016 tarihinde, Seyhan ilçesine bağlı Camuzlu Mahallesi ile Dörtağaç Mahallesi arasındaki sulama kanalında meydana geldi. İddiaya göre, sürüklenen yarı çıplak vaziyette bir erkek cesediyle karşılaşan vatandaşlar, cesedi bir dala bağladıktan sonra durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan cesedin kimliğini tespit edemedi. Ceset incelenmek üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopside ceset üzerinde herhangi bir dış müdahale olmadığı saptandı. Bu arada, polis bir taraftan da cesedin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan ilk çalışmalarda önce kayıp başvurularına bakılarak, cesedi bulunan şahsın yaş aralığındaki kişilerin fotoğraflarına bakıldı. Ancak yapılan çalışmada ölen kişi kayıp olanların fotoğraflarıyla örtüşmedi. Polis, kimliğini belirlemek için çalışmalarına devam etti.
Bu arada, 17 Ağustos günü Şakirpaşa Polis Merkezi’ne şizofreni hastası Nuri Oldaç (46) isimli şahsın 13 Ağustos gününden bu yana kayıp olduğu başvurusu yapıldı. Ancak aile, Oldaç’ın fotoğrafını polis merkezine veremezken, eşkal bilgisini belirtti. Şakirpaşa Polis Merkezi hemen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Kayıp Büro Amirliği’ne bir kayıp olduğunu belirterek, isim ve eşkal bilgisini iletti.
Kayıp Büro Amirliği’nin deneyimli polisleri verilen eşkalin 14 Ağustos günü kanalda ölü olarak bulunan şahsa benzediğini fark ederek, aile ile irtibata geçti. Polis aileyi alarak morga getirip, kanalda ölü bulunan şahsı gösterdi. Aile, ölen kişinin Nuri Oldaç olduğunu teşhis etti. Bir süre sonra morgdan alınan cenaze toprağa verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.