Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisi şehit edenlere müebbet istendi

Adana’da 1 polis memurunun şehit olduğu, 2’sinin de yaralandığı silahlı kavganın 20 şüphelisine ağırlaştırılmış müebbet ile 11 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle dava açıldı.4 Ağustos Perşembe günü meydana gelen...

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2016 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2016 17:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da 1 polis memurunun şehit olduğu, 2’sinin de yaralandığı silahlı kavganın 20 şüphelisine ağırlaştırılmış müebbet ile 11 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle dava açıldı.
4 Ağustos Perşembe günü meydana gelen olayda, Seyhan ilçesi, Hanedan Mahallesi’nde kahvehane işleten Mahmut Selim (63), oğulları Orhan (33) ve Kemal Selim (35) ile onlardan haraç isteyen grup arasında çıkan çatışmada, polis memurları Osman Altılı ile Mustafa Aksoy yaralandı. İzinli trafik polisi Mustafa Görenoğlu ise meslektaşlarına yardım etmek için çıktığı sokakta vurularak şehit düşmüştü.
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, iddianamesini hazırladı. Savcı, 5’i tutuklu, 6’sı firari toplam 20 sanık hakkında ’Bir kişiyi yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürme, 2’sini öldürmeye teşebbüs ve yağmaya teşebbüs’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 11 ile 40 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.