Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisi Şehit Eden Terörist Şanlıurfa’da Yakalandı

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Suruç ve Ceylanpınar ilçelerinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, R.A.’nın 2012 yılında Şırnak’ta...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde Suruç ve Ceylanpınar ilçelerinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, R.A.’nın 2012 yılında Şırnak’ta polis memuru Ahmet Topaloğlu’nu şehit eden terörist olduğu öğrenildi.
Terör örgütü PKK/KCK’nın propagandasını yapmak suçunu işlediği yönünde hakkında bilgi elde edilen şahıslara yönelik, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi ile Adıyaman ve Gaziantep illerinde yapılan operasyon sırasında gözaltına alınan şahıslardan İ.A. ve A.Ö. ile Suriye’de terör örgütü PKK/PYD’ye katılmak maksadıyla, Ceylanpınar ilçesinden Suriye’ye geçmek isterken Ceylanpınar’da yakalanan R.A., Z.A., T.H. ile E.M. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Şanlıurfa E-Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
Hakkında tutuklama kararı çıkartılan R.A.’nın 2012 yılında Şırnak’ta görevli polis memuru Ahmet Topaloğlu’nu şehit ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.