Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisi Görünce Esrarı Atıp Kaçtılar

Malatya’da devriye gezen polisleri gören 2 şüpheli ellerindeki poşeti atarak kaçmaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamaca da şüpheliler kıskıvrak yakalanırken poşet içerisinde ise esrar maddesi ele geçirildi.Halfettin Mahallesi’nde...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2015 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da devriye gezen polisleri gören 2 şüpheli ellerindeki poşeti atarak kaçmaya başladı. Yaşanan kısa süreli kovalamaca da şüpheliler kıskıvrak yakalanırken poşet içerisinde ise esrar maddesi ele geçirildi.
Halfettin Mahallesi’nde gece 12.30 sıralarında devriye gezen asayiş ekiplerini gören 2 şüpheli kaçmaya başlayınca hareketli dakikalar yaşandı. Polis ile şüpheliler arasında yaşanan kovalamaca sonucunda yolu kesen ekipleri 2 şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçış güzergahında yapılan inceleme de bir poşet içerisinde esrar maddesi bulundu. Kaşan şüphelilerin atmış olduğu tahmin edilen esrar dolu poşet parmak izi alınmak üzere Olay Yeri İnceleme ekiplerine teslim edilirken yakalanan şahıslar ise sağlık kontrollerinin ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.