Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polisi Alarma Geçiren Şüpheli Çantadan 4 Kadın Kimliği Çıktı

Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezi önünde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Alışveriş merkezi bahçesi boşaltılırken, olay yerine gelen tam donanımlı bomba imha uzmanı, çantayı inceleyerek fünye...

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 18:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polisi Alarma Geçiren Şüpheli Çantadan 4 Kadın Kimliği Çıktı
Bursa’nın merkez Osmangazi ilçesinde bir alışveriş merkezi önünde bulunan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Alışveriş merkezi bahçesi boşaltılırken, olay yerine gelen tam donanımlı bomba imha uzmanı, çantayı inceleyerek fünye ile patlatma gereği duymadı. Çantanın içinden 4 tane kadın kimliği çıktı.
Olay merkez Osmangazi ilçesinde bulunan Zafer Plaza alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Bahçe duvarında oturan vatandaşlar duvar kenarında beyaz bir kadın çantası gördü. Hemen polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler alışveriş merkezi bahçesini boşaltarak geniş güvenlik tedbiri aldı. Çantanın olduğu alan güvenlik şeridine alındı. Bomba imha uzmanının çağrıldığı olay yerinde vatandaşlar şüpheli çantanın fotoğrafını çekmek için birbirleriyle yarıştı.
Olay yerine gelen bomba imha uzmanı tam donanımlı kıyafetini giyerek şüpheli çantayı inceledi. Çantanın fünye ile patlatılmasına gerek olmadığına karar veren uzman, çantayı açtı. Çantanın içindenn bir cüzdan ile 4 kadın kimliği çıktı. Çantanın bir vatandaş tarafından unutulduğu ihtimali üzerinde durulurken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.