Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polise Saldırıda Kullanılan Araç Terk Edilmiş Halde Bulundu

Kağıthane’de çevik kuvvet personelini taşıyan servis aracına saldıran şüphelilerin kullandığı otomobil terk edilmiş vaziyette bulundu.Olay, Kağıthane Merkez Mahallesi İSKİ binası önünde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de çevik kuvvet personelini taşıyan servis aracına saldıran şüphelilerin kullandığı otomobil terk edilmiş vaziyette bulundu.
Olay, Kağıthane Merkez Mahallesi İSKİ binası önünde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 JD 1174 plakalı araç içerisinde bulunan kimliği belirsiz şahıslar, yoldan geçen sivil giyimli çevik kuvvet personelini taşıyan İETT otobüsüne bir cisimle saldırdı. Saldırı sırasında otobüsün ön camları kırılırken saldırıyı silahlı olduğunu sanan otobüsteki polisler kaçan araçtakilere silahla karşılık verdi. İlk anda silahlı olarak algılanan saldırının silahlı olmadığı ve atılan bir cisimle gerçekleştirildiği ortaya çıktı. Polis telsizinden geçen silahlı saldırı anonsları üzerine bölgeye çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde inceleme başlatılırken saldırıda herhangi bir yaralı ve can kaybının yaşanmadığı öğrenildi.
SALDIRGANLARIN KULLANDIĞI OTOMOBİL
Öte yandan, saldırının ardından kaçan şüpheli aracın bulunması için çevrede çalışma başlatıldı. Yapılan çalışmaların ardından kaçan aracın Nurtepe Yaren Sokak üzerindeki boş bir arazide terk edilmiş vaziyette bulundu. Araç üzerinde detaylı bir inceleme başlatılırken kaçan şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.