Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polise ateş ederek kaçan şahıslar kıskıvrak yakalandı

Kocaeli’de eşinden ayrılan bir şahıs ile arkadaşı kayınpederinin evinin önüne giderek havaya ateş açtıktan sonra polisten kaçmaya başladı. Zanlılar nefes kesen bir kovalamaca ile yakalandı.Kocaeli’de meydana gelen olayda bir şahıs önce...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 00:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polise ateş ederek kaçan şahıslar kıskıvrak yakalandı
Kocaeli’de eşinden ayrılan bir şahıs ile arkadaşı kayınpederinin evinin önüne giderek havaya ateş açtıktan sonra polisten kaçmaya başladı. Zanlılar nefes kesen bir kovalamaca ile yakalandı.
Kocaeli’de meydana gelen olayda bir şahıs önce kayınpederinin evinin önüne giderek havaya ateş açtı. Ardından kendilerini kontrole gelen polis ekiplerinden kaçmaya başlayan zanlılar, nefes kesen bir kovalamaca ile yakalandı. Olay eşinden ayrıldığı öğrenilen Sezai Ş. isimli zanlının yanındaki Salih Ç. isimli arkadaşı ile birlikte Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan kayınpederinin evinin önüne giderek havaya ateş açması ile başladı. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinden kaçan zanlılar ilk anda izlerini kaybettirdi.
Çatışmada zanlılardan biri vuruldu
Daha sonra D-100 karayolunu kullanarak İzmit ilçesine gelen zanlılar, kaçtıkları aracı plakasından tanıyan İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve yunus timleri tarafından kovalanmaya başladı. Kovalamaca sırasında trafiğin yoğun olduğu caddelere giren zanlılar, bazı araçlara da çarparak maddi hasara neden oldu. Kaçtıkları sırada yanlarındaki silah ile polise de ateş eden zanlılara, polis ekipleri de silahla karşılık verdi. Polisle çatışarak kaçmaya çalışan zanlılar İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Kartepe ilçesi Köseköy Fatih mahallesi Demokrasi caddesi üzerinde yakalandı. Çatışma sırasında zanlılardan Sezai Ş.’nin polis tarafından vurularak hafif yaralandığı belirlendi.
Üzerinden sahte kimlik çıktı
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından zanlıların yakalanmasının ardından Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de zanlıların aracının bulunduğu noktaya geldi. Çatışma sırasında yaralanan Sezai Ş. isimli zanlı, polis ekipleri tarafından olay yerine çağırılan ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralan Sezai Ş.’nin yapılan üst aramasında İbrahim Canpolat adına düzenlenmiş sahte kimlik bulundu. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaralanan Sezai Ş.’nin yanındaki arkadaşı Salih Ç.’yi gözaltına alırken, zanlıların kaçtığı araçta bulunan alkol şişeleri de dikkat çekti. Polis Olay Yeri İnceleme ekiplerinin zanlıların kaçtığı araç üzerinde çalışma yapmasının ardından, araç çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.