Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polise Ateş Açan Uyuşturucu Zanlısını Yakalayanlar Ayın Polisi Seçildi

Samsun'da Kendisine Yakalamak İsteyen Polislere Tabancayla Ateş Açıp Kaçan Ancak Daha Sonra Takip Sonucu Yakalayan Polisler Samsun'da Ayın Polisi Seçildiler.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polise Ateş Açan Uyuşturucu Zanlısını Yakalayanlar Ayın Polisi Seçildi
Samsun’da kendisini yakalamak isteyen polislere tabancayla ateş açıp kaçan şahsı takip sonucu yakalayan 3 polis memuru ayın polisi seçildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin takip ettiği bir kişi polisi görünce elindeki uyuşturucu hapları atıp polise silahla ateş açarak kaçmış ve bu olaydan kısa bir süre sonra polisin takibi sonucu yine uyuşturucu ve silahla yakalanarak tutuklanmıştı.
Şüpheliyi yakalayan Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları İlhan Sarı, Baki Kamarat ve Caner Sağlık, “görev bilinci ile hareket edip duyarlı, dikkatli, özverili bir şekilde çalıştıkları ve mesai arkadaşlarına örnek oldukları” değerlendirmesiyle Samsun’da 2016 yılı Nisan ayının polisi seçildi. 3 polis memurun fotoğrafları Samsun Emniyet Müdürlüğü binasının lobisindeki ayın polisi panosuna asıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.