Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Tabancasını Tuvalette Unuttu Jandarma Harekete Geçti

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza köyünde, bir polis memuru tarafından tuvalette unutulduğu anlaşılan tabanca jandarmayı harekete geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Hacıhamza köyünde umumi tuvalette çiviye asılı vaziyette 1 adet tabanca...

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2015 20:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2015 20:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza köyünde, bir polis memuru tarafından tuvalette unutulduğu anlaşılan tabanca jandarmayı harekete geçirdi.
Edinilen bilgiye göre, Hacıhamza köyünde umumi tuvalette çiviye asılı vaziyette 1 adet tabanca bulan vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma, yaptığı sorgulamada tabancaya ait herhangi bir çalıntı ya da kayıp kaydına rastlamadı.
TABANCA POLİSİN ÇIKTI
Olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilirken, Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri 1 adet tabanca ile 1 adet şarjör ve 12 adet 9 mm çapındaki mermilere el koydu. Buluntu tabancanın yapılan araştırma sonucunda Ankara Emniyet Müdürlüğünde görevli bir polise ait olduğu belirlendi. Bu gelişme üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatı ile tabanca aynı gün sahibine teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.