Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Sahte İçki Satıcılarını Yakaladı, Mahkeme Serbest Bıraktı

Manisa'nın Turgutlu İlçesinde, Sahte İçki İmal Edildiği İddia Edilen Bir Çiftlik Evine Yapılan Baskında Çok Sayıda Sahte İçki Ele Geçirilirken, Olayla İlgili Gözaltına Alınan Dört Şahis Mahkeme Tarafından Serbest Bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis Sahte İçki Satıcılarını Yakaladı, Mahkeme Serbest Bıraktı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bir çiftlik evine yapılan baskında çok sayıda sahte içki ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan dört kişi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, İzmir ve Manisa Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Turgutlu ilçesinde ortak operasyona imza attı. Sahte içki imal edildiği ve bu içkilerin piyasaya sürüldüğü yönünde ihbar alan ekipler, belirlenen çiftlik evine operasyon düzenledi. Operasyonda, çok sayıda sahte içkiye el konulurken, A.Ş., M.B., H.H. ve Ö.H. isimli şahıslar gözaltına alındı. Baskında, sahte içkinin yapımında kullanılan anason maddeleri ve tatlandırıcı maddeler ele geçirildi. A.Ş., M.B., H.H. ve Ö.H. mahkemeye sevk edildi. Adli makamlar, şahısları tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.