Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis memuru yanındaki şahsı vurup, intihar etti

Gaziantep’te polis memuru yanında bulunan şahsın başına 2 el ateş ederek öldürdü. Cinayetin ardından silahı kendi başına dayayarak ateşleyen polis hayatını kaybetti.Olay, saat 20.00 sıralarında Karaca Ahmet Mahallesi otogar arkası tepelikte...

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2016 22:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2016 22:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te polis memuru yanında bulunan şahsın başına 2 el ateş ederek öldürdü. Cinayetin ardından silahı kendi başına dayayarak ateşleyen polis hayatını kaybetti.
Olay, saat 20.00 sıralarında Karaca Ahmet Mahallesi otogar arkası tepelikte bulunan boş bir alanda meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre, Mustafa Y. ve polis memuru S.G. boş alana gelerek araç içerisinde bir süre tartıştıktan sonra araçtan inip bir süre konuştu. Konuşmanın ardından tekrar araca binen Mustafa Y. ve S.G. biraz ilerledi. Araç içerisinde bulunan polis memuru S.G., yanında bulunan Mustafa Y.‘nin başına silahla ateş etti. Olayın ardından araçtan inen polis memuru S.G., aracın etrafında bir süre dolaşıp daha sonra yere yatarak başına dayadığı tabancayı ateşledi.
İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılardan Mustafa Y., Şehitkamil Devlet Hastanesine, polis memuru S.G. ise 25 Aralık Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastanelerde yapılan tüm müdahalelere rağmen her 2 yaralı da hayatını kaybetti.
Olayın sebebi henüz belli olmazken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.