Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Memuru İntihara Teşebbüs Etti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görevden evine dönen polis memuru Erkan B., henüz belirlenemeyen bir nedenle başına beylik tabancasıyla bir el ateş etti. Ağır yaralanan Erkan B., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.Olay, bugün...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, görevden evine dönen polis memuru Erkan B., henüz belirlenemeyen bir nedenle başına beylik tabancasıyla bir el ateş etti. Ağır yaralanan Erkan B., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Olay, bugün saat 12.30 sıralarında, Bahçelievler mahallesinde bir evde meydana geldi. Karşıyaka Devlet Hastanesi polisi Erkan B. (51), sabah mesai bitimi sonrası evine gitti. Evde odasına çekilen Erkan B., iddiaya göre yalnız olduğu sırada beylik tabancasıyla başına bir el ateş etti. Evde bulunan eşi ve iki çocuğu silah sesi üzerine odaya girdiklerinde Erkan B.’yi kanlar içerisinde yerde buldu. Aile şoke olurken durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Erkan B.’yi ambulansla görev yaptığı Karşıyaka Devlet Hastanesine götürdü. Tedavi altına alınan Erkan B.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İzmir’de bir çok yerde görev yapan Erkan B.’nin son olarak Asayiş Şube Müdürlüğünden Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnekköy Polis Merkezi Amirliğine atandığı ve Karşıyaka Devlet Hastanesinde hastane polisi olarak göreve başladığı belirtildi. Deneyimli polis memurunun neden intihara kalkıştığı henüz belirlenemedi.
Öte yandan polis memurunun eşi ve çocukları sinir krizi geçirdi. Meslektaşları olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.