Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Kurşunlama Olaylarını Aydınlattı, Faili Yakaladı

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gece İstiklal mahallesinde meydana gelen 3 ayrı kurşunlama olayının faillerini yakaladı.Yapılan açıklamaya göre, 22 Nisan Cuma günü saat 03.00 sıralarında, İstiklal mahallesi Atatürk...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, önceki gece İstiklal mahallesinde meydana gelen 3 ayrı kurşunlama olayının faillerini yakaladı.
Yapılan açıklamaya göre, 22 Nisan Cuma günü saat 03.00 sıralarında, İstiklal mahallesi Atatürk caddesi üzerinde M.H.A. ile Porsuk bulvarında G.G. ve B.C. isimli şahısların ikametlerinin faili meçhul şahıslar tarafından kurşunlandığı belirtildi. Her üç olayla ilgili olarak, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği görevlilerimizce araştırma yapıldığı belirtilen açıklamada, “Olay yerini gören 30 iş yeri ve çevre binalara ait yaklaşık 10-12 saat güvenlik kamera görüntüleri tek tek incelenmiş, olayla ilgili 24 kişi ile yüz yüze görüşülmüş, çalışmalar sonucunda olaya bir kamyonet aracın karıştığı tespit edilmiştir. Aracın kaydı çıkarılarak adrese gidilmiş, araç sahibi İ.T. (43) ile görüşüldüğünde, söz konusu aracını L.T. (45) isimli şahsa emaneten verdiğini beyan etmiştir. Çalışmalar sonucunda olaya karıştıkları tespit edilen şüphelilerden L.T ve İ.T. isimli şahıslar olayda kullandıkları 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanmış, şüpheli L.T. olayı doğrulamış, olay sırasında alkollü olduğunu, tabancasını araçtan dışarı çıkartarak rastgele ateş ettiğini, müştekiler ile herhangi bir husumetinin olmadığını beyan etmiştir. C. Savcısının talimatı ile gözaltına alınan L.T. isimli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.