Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis kural ihlallerini affetmedi, vatandaş film gibi uygulama izledi

UYGULMA

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2020 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2020 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis kural ihlallerini affetmedi, vatandaş film gibi uygulama izledi

Adana İl Emniyet Müdürlüğü tarafından il merkezi ve 15 ilçesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Adana Huzur ve Güven uygulaması Kozan’da başarı ile gerçekleşti. Uygulama da trafik kurallarına aykırı bulunan araçlara ve sürücülere cezai işlem uygulanırken vatandaşlar uygulamayı film gibi izledi.

Kozan’da onlarca polis ile kentin muhtelif noktalarında oluşturulan huzur ve güvenlik uygulamasın da trafik kurallarına aykırı bulunan araçlar bağlanırken, araması olan şahıslar yakalandı. Uygulamaya takılan İsa Mehmet Şengül ise çok doğru ve yerinde bir uygulama olduğunu ifade ederek “Ben yanlış yapsam da uygulamayı destekliyorum. Bu uygulama ile çevreye rahatsızlık verenlerinde önüne geçiliyor. Cam filmi yasak olması nedeniyle kendi aracındaki cam filmini elleriyle söken Şengül ,polis ekiplerine uygulamada göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Işıklı yolda akşam yürüyüşüne çıkan vatandaşlar ise polisin denetimlerini yol kenarında saatlerce film izler gibi maske mesafe kuralına uyarak izledi.

Uygulamada umuma açık yerler üzerinde de denetimler gerçekleşirken 730 kişi GBT yönünden incelenirken, uygulamada 2 kayıp şahıs bulundu, yine 5 arama kaydı olan yoklama kaçağı tespit edilirken, toplam 246 araç incelendi. 14 araca trafik yönünden 5 bin 349 Türk Lirası para cezası uygulandı. Denetimlerde 23 umuma açık yer emniyet güçlerince kontrol edilirken 1 iş yerine ise mevzuata aykırı durumu nedeniyle tutanak tanzim edildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.