Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Karakoluna Ve Zırhlı Araca Saldıran PKK’lılar Tutuklandı

Gaziantep’te polis merkezine ve zırhlı polis aracına saldıran PKK’lılar tutuklandı.Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Vatan, Güzelvadi ve Akdere mahallelerinde gerçekleştirilen korsan gösterilere pompalı tüfek ile katılarak, Esentepe...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te polis merkezine ve zırhlı polis aracına saldıran PKK’lılar tutuklandı.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Vatan, Güzelvadi ve Akdere mahallelerinde gerçekleştirilen korsan gösterilere pompalı tüfek ile katılarak, Esentepe Polis Karakolu’na ve zırhlı polis aracına silahla saldıran F.N. ve M.A.K. isimli 2 PKK’lı polisin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalanmıştı. Zanlılardan birinin görüntüsü güvenlik kameralarına da yansırken, gözaltındaki şahıslar sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi. Şahıslar sorgularının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bir başka korsan gösteride uzun namlı silah kullandığı iddiasıyla polisin yaptığı operasyonda V.E. isimli şahıs 1 adet kaleşnikof tüfek, 90 adet fişek ve 3 adet şarjör ile birlikte yakalanmıştı. V.E. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.