Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis kaçak at kesimi yapan eve operasyon düzenlendi

Adana’da kaçak at kesimi yapıldığı tespit edilen bir eve düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalanırken, 16 tane kesime hazır at ele geçirildi.Olay, Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis kaçak at kesimi yapan eve operasyon düzenlendi

Adana’da kaçak at kesimi yapıldığı tespit edilen bir eve düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalanırken, 16 tane kesime hazır at ele geçirildi.

Olay, Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3 katlı bir evin depo olarak kullanılan bölümünde, kaçak at kesildiği yönünde ihbar aldı. İhbar üzerine depoya baskın düzenleyen ekipler, atlara ait olduğu belirlenen sakatat parçaları ve kan izleri olduğunu tespit etti.

‘Kesime hazır 16 tane at ele geçirildi’

Çalışmalarda, evin depo olarak kullanılan kısmında 3’ü yavru, 16 at ele geçirilirken, operasyon kapsamında Y.B gözaltına alındı. Ele geçirilen atlar, Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Y.B ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, hakkında ‘halk sağlığını tehlikeye sokmak’ ve ‘kaçak kesim yapmak’ suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.