Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis hırsızlık ihbarına gitti, örgüt elemanı çıktı

Düzce’de hırsızlık ihbarı üzerine bir eve giden polis ekipleri, ev sahibini FETÖ lideri Fethullah Gülen’e ait kitapları imha etmek için evinden çıkarırken yakaladı. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.Edinilen bilgilere göre, Konuralp...

Haber Giriş Tarihi: 21.07.2016 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 21.07.2016 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Düzce’de hırsızlık ihbarı üzerine bir eve giden polis ekipleri, ev sahibini FETÖ lideri Fethullah Gülen’e ait kitapları imha etmek için evinden çıkarırken yakaladı. Gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Konuralp Mahallesi’nde oturan bir vatandaş, Y.Y. (60) isimli vatandaşın evinin önünde bir aracın beklediğini ve evden bir takım malzemelerin çıkarıldığını görünce hırsızlık şüphesiyle durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ev sahibi Y.Y.’nin evinden bazı kitaplar çıkardığını tespit etti. Çuvallara doldurulmuş kitapları inceleyen polis ekipleri, kitapların FETÖ lideri Fethullah Gülen tarafından kaleme alındığını belirledi. Kitapları imha etmek için evden çıkardığı belirlenen ev sahibi Y.Y. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Y.Y.’nin ilk sorgusunda yaklaşık 20 yıldır FETÖ’ye üye olduğunu kabul ettiği öğrenildi. Yaklaşık bin kitap ile 100’e yakın CD’ye el koyan polis ekipleri, şahsı kitap ve CD’ler ile birlikte Düzce Adliyesi’ne sevk etti. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.