Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis, hırsızları suçüstü yakaladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir dernek ile işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 17 yaşındaki K.A. ile 20 yaşındaki Savaş B., polisler tarafından suçüstü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 09:56
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 09:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis, hırsızları suçüstü yakaladı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde bir dernek ile işyerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 17 yaşındaki K.A. ile 20 yaşındaki Savaş B., polisler tarafından suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir iş yerinden hırsızlık ve Çerkezköy’de faaliyet gösteren bir dernekten hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kafadar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince suçüstü yakalandı. 17 yaşındaki K.A. ile 20 yaşındaki Savaş B., bir dernekten sigara ile bir miktar para çaldıkları öğrenilen iki kafadar son işlerinde yakayı ele verdi. İddiaya göre, Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerine giren K.A. ile Savaş B., ekipler tarafından suçüstü yakalandı. İşyerinden para, saat ve yüzük çaldıkları tespit edilen şahıslar ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Şahıslar bugün öğle saatlerinde alınan sağlık raporlarının ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edildiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.