Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis Hırsızlara Göz Açtırmadı

İzmir’in Bornova, Buca ve Menderes ilçelerinde hırsızlık olayına karışan 6 şüpheli yakalandı. Şahıslardan 2’si tutuklanırken 4’ü mahkeme tarafından serbest bırakıldı.Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bornova, Buca ve Menderes ilçelerinde hırsızlık olayına karışan 6 şüpheli yakalandı. Şahıslardan 2’si tutuklanırken 4’ü mahkeme tarafından serbest bırakıldı.
Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Bornova ve Buca ilçelerinde kapı kilit göbeklerini kırarak hırsızlık olaylarına karışan şüphelilere yönelik çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda hırsızlık olayını gerçekleştiren şahısların F.Y. (22) ve R.K.(18) olduğu tespit edildi. Operasyonla Konak ilçesinde yakalanan F.Y.’nin çaldığı tabanca ve elektronik eşyaları Konak ilçesi Eşrefpaşa bölgesinde bulunan bir işyerinin sahibi olan C.T.(35)’ye sattığı tespit edildi. C.T. isimli şahıs da düzenlenen operasyonla yakalandı. C.T.’nin işyerinde ve ikametinde yapılan aramalarda hırsızlıktan edinildiği tespit edilen 9 adet tablet bilgisayar, 3 adet fotoğraf makinesi, 4 adet notebook bilgisayar, 2 adet PS2 oyun konsolu, 1 adet kamera, 1 adet org, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca ile 1 adet dizüstü bilgisayar ele geçirildi. 7.65 mm çapında tabanca ile dizüstü bilgisayarın Z.A.’nın, orgun ise M.B.’nin ikametinden çalındığı belirlendi. C.T. isimli şahıs, mahkemece serbest bırakılırken F.Y. ise tutuklandı. R.K.’nın ise yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.
POLİSTEN SUÇÜSTÜ
Menderes ilçesinde H.B.Ö.(29)’nün, evinin içinde hırsız olduğunu ihbar etmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından olay yeri ve çevrede yapılan araştırmada S.B.(26), S.S.(24), A.M.(27) ve Y.S.(27) isimli şahıslar yakalandı. H.B.Ö., ikametine giren şahsın S.B. olduğunu teşhis etti. Şahısların aracında ve üzerlerinde yapılan aramada 4 adet saat ve hırsızlıkta kullanılan malzemeler ele geçirildi. Şahıslarla ilgili yapılan incelemelerde A.K.(31) isimli vatandaşın evinde meydana gelen hırsızlık olayını da gerçekleştirdikleri, üzerlerinden çıkan 2 adet saatin A.K.’ye ait olduğu tespit edildi. Y.S., S.S. ve A.M. mahkemeden adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken S.B. ise tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.