Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis gölde tabanca aradı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü kıyısında sulara atıldığı ileri sürülen ruhsatsız tabanca, polis ekipleri nezaretinde dalgıçların desteğiyle yürütülen arama çalışmalarıyla uzun süre arandı.Edinilen bilgiye göre,...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 18:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis gölde tabanca aradı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Gölü kıyısında sulara atıldığı ileri sürülen ruhsatsız tabanca, polis ekipleri nezaretinde dalgıçların desteğiyle yürütülen arama çalışmalarıyla uzun süre arandı.

Edinilen bilgiye göre, R. Ö. isimli şahıs, Beyşehir Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunarak, Vuslat Parkı’nda gezerken gördüğü polisten korkarak yanında bulundurduğu ruhsatsız tabancayı göl sularına attığını öne sürdü. R.Ö., silahı M.B. isimli bir kişiden satın aldığını ileri sürerken, polis ekipleri savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında göl kıyısında arama çalışması gerçekleştirdi. R.Ö.’nün attığını ileri sürdüğü derinliği diz boyunu geçmeyen yosun ve otlarla kaplı balçık kesimde arama çalışmaları yürütüldü. Vuslat Parkı’ndaki göl kıyısında seyyar iskele ile Aşk Adası arasındaki göl sularında Beyşehir Belediyesi dalgıç ekiplerinin de destek verdiği çalışmayla, polis ekipleri nezaretinde elle ve gözle dip arama ve tarama çalışması gerçekleştirildi. Yaklaşık bir saat süren bir çalışmanın ardından göl sularına siyah bir poşet içerisinde atıldığı iddia edilen tabancaya ulaşılamadı.

Bu arada, olayla ilgili olarak R.Ö.’nün verdiği ifade doğrultusunda polis tarafından gözaltına alınan ve adliye sevk edilen M.B.’nin ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.