Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis beton mikseri ve hafriyat kamyonlarına yönelik uygulamalarını arttırdı

Kartal’da bir temizlik işçisinin beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetmesinin ardından polis önlemlerini arttırdı. Ekipler, özellikle beton mikseri ve hafriyat kamyonlarını tek tek denetledi.Kartal’da dün sabah saatlerinde meydana...

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2016 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2016 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kartal’da bir temizlik işçisinin beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetmesinin ardından polis önlemlerini arttırdı. Ekipler, özellikle beton mikseri ve hafriyat kamyonlarını tek tek denetledi.
Kartal’da dün sabah saatlerinde meydana gelen kazada Uğur Celep isimli temizlik işçisi, çalıştığı sırada bir beton mikseri hızla Celep’i altına almış,temizlik işçisi olay yerinde hayatını kaybetmişti. Kazanın ardından trafik polisleri denetimlerini sıklaştırdı. Özellikle Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri yeni kazaların yaşanmasını engellemek için beton mikserleri ve hafriyat kamyonlarını tek tek denetledi. Araç sürücülerinin belgeleri ve kamyonların belgelerini denetleyen ekipler , evrakları eksik olan sürücülere ceza kesti. Polisin İstanbul genelinde denetimlerin artarak devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.