Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’ya Katılmak İsteyen Genç Yakalandı

İzmir’de, ailesinin yanından kaçarak terör örgütü PKK/KCK’ya katılmak isteyen bir kişi yakalanarak ailesine teslim edildi.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "28 Mart’ta Tatvan ilçesi istikametine gelen şehirler arası yolcu otobüsündeki...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’de, ailesinin yanından kaçarak terör örgütü PKK/KCK’ya katılmak isteyen bir kişi yakalanarak ailesine teslim edildi.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "28 Mart’ta Tatvan ilçesi istikametine gelen şehirler arası yolcu otobüsündeki O.K. adlı bir erkek şahsın İzmir’de bulunan ailesinin yanından kaçtığı ve terör örgütü PKK/KCK’ya katılmak için Van’a gittiği" ihbarı alındığı belirtildi. Valilik açıklamasında, otobüsün Tatvan ilçesi girişindeki doğumevi hastanesi civarında durdurularak O.K. adlı şahsın ekiplerce gözaltına alındığı belirtilerek şöyle denildi: "Şahıs, savcı talimatıyla bir gün gözaltında tutulduktan sonra adliyeye sevk edilmiştir. Savcılık tarafından ifadesi alınan O.K., babası K.K.’ya teslim edilmiştir. Gençlerimizi kandıran ve ailelerini evlatsız bırakan terör örgütlerine karşı her türlü mücadelemiz devam etmektedir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.