Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’ya Katılmak İsteyen Genç Kız İle Bombacı Yakalandı

Adana’da korsan gösteri sırasında polise el yapımı bomba atan bir kişiyle, PKK’ya katılmak isteyen bir genç kız tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK yandaşları, Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi’nde ateş...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PKK’ya Katılmak İsteyen Genç Kız İle Bombacı Yakalandı
Adana’da korsan gösteri sırasında polise el yapımı bomba atan bir kişiyle, PKK’ya katılmak isteyen bir genç kız tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, bölücü terör örgütü PKK yandaşları, Seyhan ilçesi, Dağlıoğlu Mahallesi’nde ateş yakıp yolu trafiğe kapattı. Polis yolu kapatanlara müdahale için gittiği sırada ise molotof ve el yapımı bomba ile saldırıya uğradı. Polis, atılan molotof ve el yapımı bomba parçalarını toplayarak incelemeye aldı. Yapılan incelemede Yılmaz Ö. (25) isimli şahsın parmak izine rastlandı. Polis bu tespit üzerine zanlının evine baskın düzenleyerek yakaladı. Zanlı sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
PKK’NIN DAĞ KADROSUNA GİDERKEN YAKALANDI
Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 22 yaşındaki Kader A.’nın bölücü terör örgü PKK’nın dağ kadrosuna katılmak üzere otogara gittiği bilgisini aldı. Polis bu bilgi doğrultusunda otogara yaptığı operasyonda genç kızı otobüs içerisinde yakaladı. Emniyete getirilen zanlının PKK’ya katılmak istediğini söylediği öğrenildi. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Kader A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.