Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’lıların taciz ateşine, güvenlik güçleri anında karşılık verdi

Çukurca karayolunda arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri, PKK’lılar tarafından açılan taciz ateşine, anında karşılık verdi.Hakkari-Çukurca karayolunun 20. kilometresinde güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında sıcak dakikalar...

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PKK’lıların taciz ateşine, güvenlik güçleri anında karşılık verdi
Çukurca karayolunda arama tarama faaliyeti yürüten güvenlik güçleri, PKK’lılar tarafından açılan taciz ateşine, anında karşılık verdi.
Hakkari-Çukurca karayolunun 20. kilometresinde güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında sıcak dakikalar yaşandı. Bölgedeki güvenlik önlemlerini elden bırakmayan güvenlik güçleri, olası tuzaklara karşı Hakkari-Çukurca karayolunda sinyal bozucu jammer ve detektörler ile mayın arama tarama çalışmalarını sürdürüyor. Karayolunda bulunan menfez ve köprülerin altını da didik didik arayan güvenlik güçleri, en ufak bir ayrıntıyı gözden kaçırmıyor.
Arama faaliyetleri esnasında yüksek tepelerden güvenlik güçlerine taciz ateşi açılması üzerine zırhlı araçlardan ateşin geldiği noktaya anında karşılık verildi. Çıkan çatışmadan dolayı yaklaşık bir saat boyunca kapanan karayolu ardından ulaşıma açıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.