Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’lıların Araç Yaktığı Tunceli-erzincan Karayolu Ulaşıma Açıldı

PKK teröristlerin, dün akşam yol keserek araç yakması yüzünden güvenlik güçleri tarafından çift taraflı olarak ulaşıma kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu, yakılan araçların çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.Olay, dün...

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2016 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PKK’lıların Araç Yaktığı Tunceli-erzincan Karayolu Ulaşıma Açıldı
PKK teröristlerin, dün akşam yol keserek araç yakması yüzünden güvenlik güçleri tarafından çift taraflı olarak ulaşıma kapatılan Tunceli-Erzincan karayolu, yakılan araçların çekilmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı.
Olay, dün akşam saatlerinde Tunceli-Erzincan karayolu Tarlabaşı mevkiinde meydana gelmişti. Yola inen bir grup terörist, geçen araçları durdurarak, örgüt propagandası yaptıktan sonra, 2 TIR’ı yolu kapatacak şekilde ateşe verdikten sonra kaçmıştı. Olayın duyulmasının ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri, Tunceli-Erzincan karayolunu çift taraflı olarak ulaşıma kapatmıştı. Yol, sabah saatlerinde karayolları ekiplerinin yakılan araçları çekmesinin ardından yeniden ulaşıma açıldı.
Öte yandan Tunceli Valiliği, olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, “13 Mayıs 2016 günü bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından Tunceli-Erzincan karayolunun Tarlabaşı mevkiinde kısa süreli yol kesilip, araçlar durdurularak yakılmıştır. Örgüt mensupları daha sonra bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştır. Olayın öğrenilmesine müteakip Tunceli-Erzincan karayolu çift taraflı olarak trafiğe kapatılmış olup, gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Güvenlik güçlerimiz, bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla çalışmalarına aralıksız devam etmektedir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.