Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

PKK’lı Teröristlerden Yüksekova’da Hain Saldırı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristler, Emniyet Müdürlüğü binası ile Yüksekova Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na havan ve roketatarlı saldırıda bulundu. Saldırıda öğretmenevinde kalan bazı vatandaşlar yaralandı.Hakkari’nin...

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2016 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2016 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristler, Emniyet Müdürlüğü binası ile Yüksekova Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na havan ve roketatarlı saldırıda bulundu. Saldırıda öğretmenevinde kalan bazı vatandaşlar yaralandı.
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde teröristlerce Eski Kışla, Orman, Mezarlık, Yeşildere, Yeni, Cumhuriyet, Dize, Güngör ve Esentepe mahallelerinde kazılan çukurların kapatılması ve oluşturulan barikatların kaldırılması amacıyla 13 Mart’taki sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan "Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle" operasyonu devam ediyor.
Operasyonlar devam ederken sivil halkın mağdur olmaması için Güvenlik Kuvvetleri her tür yardımı yapma yönünde büyük gayret sarf ediyor. Tahliye edilenlerin ilk sağlık kontrolleri de yapılıyor. Yiyecek ve yaşam malzemesi dağıtımları aralıksız sürüyor.
PKK’lı teröristler, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde PKK’lı teröristler, Emniyet Müdürlüğü binası ile Yüksekova Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu’na havan ve roketatarlı saldırıda bulundu. Saldırıda öğretmenevinin üçüncü katının isabet aldığı gözlendi. Saldırıda öğretmenevinde kalan bazı vatandaşlar yaralandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.